| 26 Mart 2009, 01:24:47 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« : 26 Mart 2009, 01:24:47 » |
|
Ahh Şu Kredi KartLari ve KuLLananLar..
- Bir kredi kartı başvurum vardı, kabuL oLdu mu acaba?... - Ne yazık ki 250 ye 300 oyLa reddediLdi...
------------------------------------------- - ArkadaşLara kredi kartı geLdi bana geLmedi?... - Bundan sonra arkadaşLarınızı daha dikkatLi seçin....
------------------------------------------- - Yani beyefendi on kere form doLdurdum kredi kartı için...yine red, ALLah aşkına bu kartı aLabiLmek için ben naapayım siz söyLeyin? - Gidin Masterbaba türbesinde dua edin....
------------------------------------------- - Kartımın Limiti neden bu kadar düşük? - ULusLararası para piyasası dengeLerini bozmak istemedik....
------------------------------------------- - Yarın gidip bankadaki tüm paramı çekiyorum... - Bunu yaparsanız tarih sizi affetmeyecektir...
------------------------------------------- - Bankamatik kartımı yuttu, naapıcam?... - Sakin oLun ve eLinizi yavaşça kart yuvasından çıkartın......
------------------------------------------- - Ya kart matikte kaLdı ve buraLarda bir şube yok. Acaba bir ekip gönderebiLirsiniz?... - DerhaL... YaLnız ekip geLinceye kadar siz suni teneffüse devam edin...
------------------------------------------- - Az önce bir fax çektim uLaştı mı acaba?.. - NormaL miydi, Yıldırım mı?
------------------------------------------- - GeneL MüdürLüğünüzün teLefonunu aLabiLir miyim? - Veriyim ama, kontür miLLetLerarası yazıyor...
------------------------------------------- - Ekstrem bana uLaşmıyor ve sürekLi faiz ödüyorum!... - Nereden geLiyor bu değirmenin suyu...
------------------------------------------- - Dün kartımı kaybetmiştim şimdi buLdum. Bakar mısınız harcama oLmuş mu? - Sayenizde ekonomi %1,2 büyümüş...
------------------------------------------- - Yauv kardeşim 10 dakkadır müzik dinLetiyorsunuz adama...! - GüzeL sanatLarın hangi daLına tahammüL edebiLirsiniz ki?
------------------------------------------- - Orada sizin üstünüz yok mu? - Hayır yarı çıpLağız...
------------------------------------------- - Bana müdürünüzü bağLayın onunLa görüşmek istiyorum!.. - İtaLyanca biliyor musunuz?
------------------------------------------- - Ben şifremi tuşLadım böyLe bir kart yoktur dedi robot..(sesLi yanıt sistemi ) - Sizi korkutmak için söyLemişler efenim, var kartınız...
------------------------------------------- - Maaşım yatmış mı, bakar mısınız? - Maaş göremiyorum ama bir servet bu gün itibariyLe hesabınıza yatmış...
------------------------------------------- - Siz bana kuryenin adresini verseniz ben gidip aLsam oLmaz mı? - Bunu duymamış oLayım....
------------------------------------------- - Sizin yeriniz nerde? - Her zaman yanınızda
------------------------------------------- - Yav beyefendi ben kartımLa 300 miLyon nakit avans çektim bunun faizi günLük mü işLiyor? - Acısını her an hissedeceksiniz...
------------------------------------------- - Borcumu iki ay ödemezsem kartım takibe girer mi? - FazLa uzağa kaçamaz....
------------------------------------------- - Ya bir kartı tesLim edemediniz 10. arayışım bu sizi.... - HakLısınız, çok yıprandık ikimiz de bir süre görüşmesek....
------------------------------------------- - Kısa vadede hangi enstrümana yatırım yapmayı tavsiye edersiniz? - Parayı veren düdüğü çaLar... ------------------------------------------- - İnanmıyorum 10 miLyon için 7 miLyon faiz gelmiş...ALLah hepinizin cezasını versin!... - Bunun için fax çekmeniz gerekiyor...
------------------------------------------- - Provizyon aLamıyoruz, Bankanızı arayınız diyor. - İşiniz düşmese hiç arayıp soracağınız yok vaLLahi...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 26 Mart 2009, 01:27:01 Gönderen: naz »
|
|
|
|
|