| 10 Eylül 2009, 13:30:56 |
agassi
Full Member

Üyelik Bilgileri
|
 |
« : 10 Eylül 2009, 13:30:56 » |
|
aabiii, burda cips vardı nooldu..? - yedim. - e burda kurabiyeler vardı..? - onlarıda yedim. - yaa kolayı nereye koyduun? - içtim. - boşanda semerini yebe yuh! burda yarım bi çukulata var yiyorum ona göre - yiyemezsinkiii yaladım ben onu
-----------------------------------------
- abi ojemi gördünmüü.. - ben sürüyorum şindi bidakka. kurusun rütuş yapıp vericem manyakmısın kızım sen ne biliym ben senin ojeni...!
------------------------------------------------------------------------------
- biricik kardesim benim dunyanin en guzel kizkardesi cinimm.. - param yok, su getiremem, bakkala gidemem ders calisiom - allah cezani vermesin ben istemesem seni yapmiyolardi ama
----------------------------------------------------------------------------
kız git bana hede hodo al getir bakkaldan - getirmem - getir lan - getirmem kendin al - doverim - dovemezsin - doverim - dovemezsin - gidiklarim - hangi bakkal demistin abi
-----------------------------------------------------------------------------
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 10 Eylül 2009, 14:39:46 |
|
banderas
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : 10 Eylül 2009, 14:39:46 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 10 Eylül 2009, 15:08:57 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : 10 Eylül 2009, 15:08:57 » |
|
De mi..  geneLde hep aynı şeyLer.. Emeğine Sağlık..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 10 Eylül 2009, 23:17:43 |
agassi
Full Member

Üyelik Bilgileri
|
 |
« Yanıtla #3 : 10 Eylül 2009, 23:17:43 » |
|
ya biz az çekmedik birbirimizden...
- ali bana gelirken kola ve çikolata alsana.. - ya alamam ..git kendin al.. - BABAA.. BABAA ... ali nerde biliyomusun......... - ya tamam tamam alıcam... - ama milkanın en büyüklerinden ...sütlü olsun .. - milka ineği düşsün kafana... ve bunun gibi yüzbinlerce...
o yıllar ... annem kahrımızı az çekmedi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 11 Eylül 2009, 16:37:37 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : 11 Eylül 2009, 16:37:37 » |
|
KardeşLik güzeL yaa.. her yaşta ayrı bi tadı vaR.. Üzerinden zaman geçip de anıLara bakmak onLarLa karşıLıkLı güLmek dünyanın en muhteşem kahkahaLarı inan..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|