aLemizBiz-Forum > Eğlence ve Kültür > Resim ve Karikatür > Aşkınızın Peşinden Gidin..

PUANLI OKEY OYUNU
ALEMİZBİZ.COM - OKEY OYUNU - OKEY OYNA - OKEY SİTESİ - BEDAVA OKEY - OYUNA BASLAMAK İÇİN HEMEN TIKLA
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 |   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Aşkınızın Peşinden Gidin..  (Okunma Sayısı 3271 defa)
15 Kasım 2008, 16:15:53
naz
Ziyaretçi
« Yanıtla #30 : 15 Kasım 2008, 16:15:53 »

ben seni bikere yanımda gördüm ondan sonra hep karşı tarafı tuttun bu nasıl tarafsızlık işinize geldimi kadınlarla erkekler eşit işinize gelmedimi eşit değil nasıl bi adaletse artık :P

adalet bayanmı erkekmi Grin  Grin  Grin

hahahaha  Grin banderasın diLinde oLduğuna göre bu başka bişey zaman 'ım  Grin  Grin
15 Kasım 2008, 16:17:48
naz
Ziyaretçi
« Yanıtla #31 : 15 Kasım 2008, 16:17:48 »

Bak yukardaki naz bitaneyle oynadım mesela onu kastediyodum Grin Grin Grin

Looo uyusss admine oLduğumu unutma sakın  Angry  oynama mesajLarımLa  Angry
15 Kasım 2008, 16:48:43
zaman
Ziyaretçi
« Yanıtla #32 : 15 Kasım 2008, 16:48:43 »

ben seni bikere yanımda gördüm ondan sonra hep karşı tarafı tuttun bu nasıl tarafsızlık işinize geldimi kadınlarla erkekler eşit işinize gelmedimi eşit değil nasıl bi adaletse artık :P

adalet bayanmı erkekmi Grin  Grin  Grin

hahahaha  Grin banderasın diLinde oLduğuna göre bu başka bişey zaman 'ım  Grin  Grin

olabulur nazcım  Grin
15 Kasım 2008, 20:15:16
banderas
Ziyaretçi
« Yanıtla #33 : 15 Kasım 2008, 20:15:16 »

Admineysen ne olmuş havamı atıyon benimde yüksek yerlerde akrabalarım var (dayım binanın 12. katında oturuyo Grin ) founder  olsan bile baş edemezsin benle  Wink Wink demi Grin
16 Kasım 2008, 19:35:10
naz
Ziyaretçi
« Yanıtla #34 : 16 Kasım 2008, 19:35:10 »

Admineysen ne olmuş havamı atıyon benimde yüksek yerlerde akrabalarım var (dayım binanın 12. katında oturuyo Grin ) founder  olsan bile baş edemezsin benle  Wink Wink demi Grin

Grin  Grin  Grin  Grin  Grin  Grin

banderas şeyyy...
16 Kasım 2008, 20:26:12
banderas
Ziyaretçi
« Yanıtla #35 : 16 Kasım 2008, 20:26:12 »

Böyle şey der kalırsın işte Grin Grin Grin
16 Kasım 2008, 20:28:56
naz
Ziyaretçi
« Yanıtla #36 : 16 Kasım 2008, 20:28:56 »

uLaaa hamsii kafamı bozma benim  Angry
yeminLe bigün çok kötü kızdırcam seniiii  Angry
17 Kasım 2008, 16:55:27
naz
Ziyaretçi
« Yanıtla #37 : 17 Kasım 2008, 16:55:27 »

uLaaa hamsii kafamı bozma benim  Angry
yeminLe bigün çok kötü kızdırcam seniiii  Angry

gıcık..uyus..deLü.. şimdiLik bu kadar  Grin
17 Kasım 2008, 19:00:44
banderas
Ziyaretçi
« Yanıtla #38 : 17 Kasım 2008, 19:00:44 »

aman çok kızdım hatta bu yaşıma kadar hiç bukadar kızmamıştım Angry Angry Angry Angry Angry sen bana nasıl gıcık uyuz ve delü dersin  Angry Angry Angry hahaha kafamı buluyon gııı bu söylediklerin rutin şeyler zaten bunları herzaman söylüyon biraz daha yaratıcı ol hadi bakem
17 Kasım 2008, 19:17:12
ZeYNeP
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #39 : 17 Kasım 2008, 19:17:12 »

naz'ım sana bikaç kopy werim.. BanDy'ye Lahmi..LapaRa..KilÇuk.. gibi şeyLerde diyebiLirsin..   Cheesy Cheesy Cheesy

{ Cheesy Cheesy Cheesy .. YüzünüzdEn güLücükLeR hiç eKsiK oLmasıN ..  Cheesy Cheesy Cheesy }
18 Kasım 2008, 00:11:31
naz
Ziyaretçi
« Yanıtla #40 : 18 Kasım 2008, 00:11:31 »

aman çok kızdım hatta bu yaşıma kadar hiç bukadar kızmamıştım Angry Angry Angry Angry Angry sen bana nasıl gıcık uyuz ve delü dersin  Angry Angry Angry hahaha kafamı buluyon gııı bu söylediklerin rutin şeyler zaten bunları herzaman söylüyon biraz daha yaratıcı ol hadi bakem

bunu sen istedin LaPaRa..  Grin
kızLar işte banderas'ın kışLık İmajı  Grin  Grin

« Son Düzenleme: 18 Kasım 2008, 00:13:25 Gönderen: naz » Logged
18 Kasım 2008, 00:23:59
ZeYNeP
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #41 : 18 Kasım 2008, 00:23:59 »

waovvvvvvvvvv.. BanDy süperSin..  Cool Cool Cool Cool Cool

Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

{ Cheesy Cheesy Cheesy .. YüzünüzdEn güLücükLeR hiç eKsiK oLmasıN ..  Cheesy Cheesy Cheesy }
18 Kasım 2008, 04:01:58
banderas
Ziyaretçi
« Yanıtla #42 : 18 Kasım 2008, 04:01:58 »

Kızlar kızlar bakın hele siz nazı  gördünüzmü hiç bende bi resmi var görmek istiyorsanız noktaları takip edin
                                                                                          .
                                                                                          .
                                                                                          .
                                                                                          .
                                                                                          .
                                                                                          .
                                                                                          .
                                                                                          .
                                                                                          .
                                                                                          .
                                                                                          .
                                                                                          .
                                                                                          .
                                                                                          .
                                                                                          .
                                                                                          .
                                                                                          .
                                                                                          .
                                                                                          .
                                                                                          .
                                                                                          .

« Son Düzenleme: 18 Kasım 2008, 04:05:26 Gönderen: banderas » Logged
18 Kasım 2008, 13:32:55
naz
Ziyaretçi
« Yanıtla #43 : 18 Kasım 2008, 13:32:55 »

Kızlar kızlar bakın hele siz nazı  gördünüzmü hiç bende bi resmi var görmek istiyorsanız noktaları takip edin
                                                                                          .
                                                                                          .
                                                                                          .
                                                                                          .
                                                                                          .
                                                                                          .
                                                                                          .
                                                                                          .
                                                                                          .
                                                                                          .
                                                                                          .
                                                                                          .
                                                                                          .
                                                                                          .
                                                                                          .
                                                                                          .
                                                                                          .
                                                                                          .
                                                                                          .
                                                                                          .
                                                                                          .

hahahahaha deLüüü  Grin nerden buLdun bunu bana çok benziyooo  Grin  Grin  Grin
LaPaRa bekLe yeni foton geLcek  Cool  Cool
18 Kasım 2008, 20:00:41
banderas
Ziyaretçi
« Yanıtla #44 : 18 Kasım 2008, 20:00:41 »

naz sen benim resimlerimi koy bende senin küçüklüğündeki resimleri koyarım buraya ben yerinde olsaydım uslu dururdum Grin
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 |   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: