naz= zeki kendinden emin biri hayatinda sahip oldugu ve sahip olacagi seyleri iyi bilen biri sahip olamayacagi seyleri de algilama kabasitesi mukemal desem az kalir ..? naz seni anlatmaya dizeler yetmez desemde yeridir ...
huzun= zeki biri hakinda cok ayrintili bilgi lugatim yok...
banderas= serseran bir ruzgar olabiliyo bazen .....
ginger=kasargi elmasi 80 kusur krati sanirim.... ginger krati kestirmek sanirim suan ki teklojosi ile belirlemek imkansiz ....
feri= cok sansli biri desem okeyde insana bu kadar mi güzel tas gelir el iki defa donuyo okey atiyo sansina hayran kaldim ...........
nazar= zeki kendinden emin .........
zeynep=ortim sen hakinda ne desem az kalir ama uc kagitci oldugun asikar eh bu huyunuda benden mi aldin yoksa
happy=aklima ilk gelen tafuk

kizcan ama ne yapim elimde deil ama karsilastirma yetenegin cok iyi
asya=hislerin ögrencisi ............. ve böle biri her zaman kazanmaya muktetirdir ...........
cemocan=sohbetlerin esnasinda net cözemedim desem yeridir.?
hepsin= sen listede yoksun ama sende foruma uye olmussun dur senide anlatim sohbeti seven ve bakis acisi genis olan birisin nasretin hoca bile senla laf konusunda bas edemez desem... yeridir..
apolcypese = sohbet esnasinda seni net cözemedim bak seni unutmusum........
anka= unutmayalim sohbet esnasinda cogunuz tanimaz etmessiniz belkide ama sohbetine ne derler bilgiye dayali ve laklak yapmakdan cok bilgi baylasimina endeksli bir yapisi var..
monalisa=tertipim unutmussunuz bak icten ve sölenen her seye inanmayi aliskanlik haline getirwn bir yapisi var ne derler kalpi bir bardak saf su gipi saf ve berrak desem yeridir ...
naz uc kisi ile sinirli kalacaktim ama ne yapim öle icimden gelenleri yazasim geldi simdi terligi firlatacan ama olsun ... güzel baylasimmis hadi iyi, eylenceler dilerim