| 17 Eylül 2008, 12:38:12 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« : 17 Eylül 2008, 12:38:12 » |
|
Avuntu
Ayrı kara parçalarında Ortak gökyüzüne bakmanın Avuntusu var şimdi Ne denir ki bu aşka... Yokluğumun kültablasında Kırmızı rujlu sönmüş sigara izmariti Üzerine yatamadığımız bir yatak gibi kaldı aşkımız Ne denir ki bu aşka... Çarşafı bozulmayan bir sevdamız var şimdi Ceyhun Yılmaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 17 Eylül 2008, 12:40:05 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : 17 Eylül 2008, 12:40:05 » |
|
Ben Sana Yanarken
Gözlerine bakarken umurumda değil mevsimler Gülüşün hep deniz kenarı bana Sen bir adım attığında göreceksin Elinde balonlarla bekleyen o adam benim Aldığım en derin nefessin sen Dudaklarının dudaklarımdaki işgali hala yüreğimde Nefes alıyorum ama hala bulamadım seni
'ben sana yanarken şimdi...sen kim bilir nerede üşüyorsun' Ceyhun Yılmaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 17 Eylül 2008, 12:41:51 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : 17 Eylül 2008, 12:41:51 » |
|
Ben.. Sen...
Öylece durmayı seviyorum ben.. Durup ardından bakmayı.. Sen yürümeyi seviyorsun ama arkana bakmadan.. yaprak seviyorum ben yaprak.. Kuru, yaş ayırmadan.. Sen ezmeyi seviyorsun, neye bastığına bakmadan.. Ceyhun Yılmaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 17 Eylül 2008, 12:44:19 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #3 : 17 Eylül 2008, 12:44:19 » |
|
Aşk
bir tek senin görebileceğin bir yerden sana gülümsüyorum... onların duydukları kahkahalarım değil aşkı tarif gerekirse sana anlatayım aşk ne biliyor musun benim sana yaşadığım, senin durmadan üstüne bastığın... Ceyhun Yılmaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 17 Eylül 2008, 12:47:38 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : 17 Eylül 2008, 12:47:38 » |
|
Ağrı
Her gecenin en yorgunu ben Aşk nakliyatçısıyım Omuzumda sen diye bi yük Benden başkası taşımaz Bıraksam omuzum belki rahat ama Kalbim ağrır o zaman Ceyhun Yılmaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 17 Eylül 2008, 12:49:06 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : 17 Eylül 2008, 12:49:06 » |
|
Akvaryum
Sessizce seviyorum seni Söylesem de duymazsın zaten Senin gözlerin gibi bakıyorum sana Senin bana bakmadığın gibi Dokunmuyorum sana Zaten tutmak istesem de Yapamam kıyamam sana Dokunduğumda öleceksin biliyorum O yüzden seni hep Bir camın ardından seviyorum Ceyhun Yılmaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 17 Eylül 2008, 12:51:01 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #6 : 17 Eylül 2008, 12:51:01 » |
|
Anlamadın di mi?
Al beni gidelim buradan Yada ben gideyim senden Gideyim, Gidiyorum diye üzülme Çekmem gözlerimi gecenden... Hatırlatırım sana kendimi, Anlamsız bir rüyanın son hecesinde... Yarın sabah olmasada Bir sabah kalkacaksın Her sabahtan erken, hiç gerek yokken Dudaklarındaki tebessüm güldürecek insanları Hep sevecekler seni Benim seni hep sevdiğim gibi... Anlamadın di mi? Gittim ama mutluluğu bıraktım kanına! .. Ceyhun Yılmaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 17 Eylül 2008, 12:54:11 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #7 : 17 Eylül 2008, 12:54:11 » |
|
Belki
Herkesin uyuduğu saatte uyuyamadım bile Uyku tutmadı. Yüzüme sürdüğün elin...sıcaklığı hala duruyor yanağımda desem, Durmaz! Çok gözyaşı aktı üstüne O ellerin üşüdü mü bensiz desem, Üşümez! Kim bilir kimi ısıtır yine? Ne acı bu hayat Bana kalsaydı sıcaklığın...? Başka biri ısıtsa desem, Belki! ! ! ! unuturum seni. Herhangi biri, herhangi bir yer olsa, Belki! ! ! uyuturum beni OLMUYOR, OLMADI! ! Kaçtığım kadar yakalandım BU GECE YİNE UYKU TUTMADI... Ceyhun Yılmaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 17 Eylül 2008, 12:57:47 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #8 : 17 Eylül 2008, 12:57:47 » |
|
Çaresizim
Sevgim avuçlarımda uyandım yine bu sabah Bir baktım yoksun Sevgimi bırakmışsın öksüz Hemen aldım avuçlarıma Sen bıraktın, Ben koyacak yer bulamadım... Cam kenarına koysam güneş alır, İçerisi zaten nemli Başkasına göstermemeli Avuçlarımda sevgim ÇARESİZLİĞİ BİLİR MİSİN? BİLDİĞİNDEN DAHA ÇARESİZİM... Ceyhun Yılmaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 17 Eylül 2008, 13:00:22 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #9 : 17 Eylül 2008, 13:00:22 » |
|
Gelme
gidiyorum işte, bak ne gelmeyişin öksüz ne de yokluğun gidiyorum işte hep beklediğin yere geleceğin varsa da artık gelme sakın gelme, hiç gelme ben sana gelene kadar sen kimseye gitme Ceyhun Yılmaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 17 Eylül 2008, 13:02:43 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #10 : 17 Eylül 2008, 13:02:43 » |
|
İLACI YOK Kİ YOKLUĞUNUN HÜKMÜ OLSUN
Karanlık yolların hep ışıksız olduğunu söylemediler bana Bir gün biter sandım gönül yaşları, BİTMEDİ.. Yokluğunun bulutları içimde, GİTMEDİ! Her sabaha karşı ben durdum ben Beceremedim..tutamadım güneşleri Hep doğdu üstüme Dert kurdu derdime Titredi ellerim.. Üşüdüm..ısıtan yok İLACI YOK Kİ YOKLUĞUNUN HÜKMÜ OLSUN Boynumda asılı utancım, başımı kaldıramıyorum Söylemediler bana gülmenin ayıp olduğunu ben küçükken Söyleselerdi gülemezdim zaten Acıyla anladım, acıyla kurdum en sevdiğim cümleyi Silsen de kurumuyor bu göz yaşları YÜREĞİMİ KURUTMADIKÇA! ! ! Ceyhun Yılmaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 17 Eylül 2008, 13:04:52 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #11 : 17 Eylül 2008, 13:04:52 » |
|
İşim çok zor benim
İşim çok zor benim Yüreğimin işi yalnızlık caddesi Elim yüzüm kir pas değil ki Sevdanla kirli İşim çok zor benim Her sabah erkenden kalkıp Seni seviyorum Ceyhun Yılmaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 17 Eylül 2008, 13:06:53 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #12 : 17 Eylül 2008, 13:06:53 » |
|
Lal
sevemedim pazar günlerini... ya okulu düşündüm ya da babamın şehir dışı kamyon şoförlüğünü hiç bir şey sevdiremedi pazarı bana bilsem bir pazar günü geleceksin ıslatacaksın dudaklarımı sevmez miydim canım pazarları tam özür dileyecektim sevmediğim tüm pazarlardan..gittin.... eski pazarlarımı bile özlettin! Ceyhun Yılmaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 17 Eylül 2008, 13:10:38 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #13 : 17 Eylül 2008, 13:10:38 » |
|
Özledim
İki güneş geçti bir gece Biraz yağmur yağdı bana Biraz ben yağmura... Sevdiğim bir şarkı çıktı radyoda Yarısına ben eşlik ettim Yarısına gözlerim... Anlatmak istemiyorum ama BEN SENİ BURDA ÇOK ÖZLEDİM! ... Ceyhun Yılmaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 21 Eylül 2008, 14:06:28 |
|
ApocaLypse
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #14 : 21 Eylül 2008, 14:06:28 » |
|
...
Görmediğimden değil, Yanımda olsan yine özlerdim... Ve bil ki! bu kadar sevmem senden değil, Gitsen benden, Ben gidişini bile severim. Aramızda hep aynı fark,
Sen gitmeyi bilirsin...! Ben sevmeyi...!
...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|