| 01 Kasım 2008, 07:58:11 |
ZeYNeP
Hero Member

Üyelik Bilgileri
|
 |
« : 01 Kasım 2008, 07:58:11 » |
|
naz Kaçma güzel Etme naz Gözler buğulu, Dudaklar kiraz
Savurur saçların Sümbülüne dokunur zülfün Açılan gamzene gözlerim oldu meftun Gülüşündedir endam Bakışındadır vurgun sevdam
Götür beni sonsuzluğa Düşlerime konuk ol, Hayalimde kalıver biraz
Kaçma güzel Etme naz Gözler buğulu, Dudaklar kiraz
Nefesinle dol Ateş ol Dumanınla tüt de, Gönlümün köşkünü yakıver biraz
Kelimelerim ol konuş Çiçeklerini dök ruhuma, Kokunla beni sar, sar biraz
Kaçma güzel Etme naz Gözler buğulu, Dudaklar kiraz
Ay yüzlüm, bal sözlüm Gel bende 'ben' ol, Leylaklara ömrümü seriver de, Öksüz bedenimi yaşat, yaşat biraz.
(( Selma İzcimen ))
|
|
|
|
|
|
{ .. YüzünüzdEn güLücükLeR hiç eKsiK oLmasıN .. }
|
|
|
| 01 Kasım 2008, 08:07:32 |
ZeYNeP
Hero Member

Üyelik Bilgileri
|
 |
« Yanıtla #1 : 01 Kasım 2008, 08:07:32 » |
|
Naz etme be Nazlı
yeni doğmuş hayallerin annesi, umut arayan çocukların ablasısın sen. karanfil kokan ellerin çiçeği, muhtaç bebeklerin gerçeğisin sen. bırak gülücüklerinde erisin, seni çekemeyen bütün ruhlar. çıkar şu üstünden karanlığın gömleğini. ışığı gör,ışığa gel Nazlı. bana durup durup bu Türkü'yü dinletme be Nazlı.
'Gesi bağlarında dolanıyorum Yitirdim yarimi aman aranıyorum Bir çift selamına güveniyorum'
gözlerinde parlasın hilalin en sevdiği yıldız ve en sevdiğin yıldız kadar aydınlık olsun yolun koş hadi! ! koş! ! ışığı görmüyormusun? korkma! atacağın her adımda yanında binlerce sen var sök at,içine işlemiş acı zehiri ellerimi gör,ellerime gel Nazlı bana durup durup bu şarkıyı dinletme be Nazlı
'Ortak olmak her sevince, her derde, kedere Ve yürümek ömür boyu beraberce elele Olmasın hiç, o ta içten gülen gözlerde yaş'
nasıl duyarsın sesimi inanki bilmiyorum. kaç dua okursam melekler uyandırır seni. kaç şiir yazsam bir melek andırır seni. bak orda sabah oldu,burda gece. hadi aç artık gözlerini. daha ne şarkılar söyleceğiz beraberce. sessizliğin boynunu kır hadi Nazlı. bize durup durup gözyaşı, döktürtme be Nazlı.
bak sen yoksun diye kaç çocuk ağladı. susturmak için kaç şaklabanlık yaptılar. kaçı zar zor adını sayıkladı,biliyormusun? kim koydu bu adı sana? adın gibi davranmak zorundamısın. bitir artık şu sulu şakayı, daha fazla ıslanmasın yanaklarımız. kahkahana muhtacız Nazlı. Naz etme be Nazlı Naz etme............
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 01 Kasım 2008, 23:18:34 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : 01 Kasım 2008, 23:18:34 » |
|
adıma konu açtığını söyLedin, okuyunca çok duyguLandım, onur duydum.. her zaman bu sevgi ve saygına Layık oLmak diLeğiLe.. çok teşekkürLer canım..
Zeynebim Zeynebim aLLı Zeynebim ALemizbiz forumda şanLı Zeynebim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 27 Kasım 2008, 13:48:20 |
denizci_55
Newbie

Üyelik Bilgileri
|
 |
« Yanıtla #6 : 27 Kasım 2008, 13:48:20 » |
|
zeynep eline sağlık abam bukadar yerinde bir simdir ALEMİZBİZ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 27 Kasım 2008, 16:54:34 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #7 : 27 Kasım 2008, 16:54:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 27 Kasım 2008, 17:15:38 |
|
Serdar
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #8 : 27 Kasım 2008, 17:15:38 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 23 Şubat 2009, 13:01:12 |
ZeYNeP
Hero Member

Üyelik Bilgileri
|
 |
« Yanıtla #10 : 23 Şubat 2009, 13:01:12 » |
|
Naz Gelin
Nazlı bir çiçekti,yaz güneşinde Erkenden açılmış onbeş yaşında. Köydeki tüm gençler onun peşinde Arasında,çekinerek Naz Gelin.
Allı, morlu güller takar saçına, Mavi boncuk,kâkülünün ucuna... Yıldızları gözlerinin içine Kandil gibi takınarak Naz Gelin.
Çeyizinden,el oyası yazma'da, Pembe şalvar dalgalanır gezmede. Çok can yakar gözlerini süzmede Bin işveyle bakınarak Naz Gelin.
Sabah davar güder,dağda seğirir, Akşam nakış işler,ya yün eğirir. Bir de yanık sesle türkü çağırır Kaderinden yakınarak Naz Gelin...
Ünal Beşkese
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 23 Şubat 2009, 14:19:16 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #12 : 23 Şubat 2009, 14:19:16 » |
|
Sabah Sabah bu ne güzeL Sürprizz  Emeğine, Yüreğine SağLık Zeyno'mmm..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|