aLemizBiz-Forum > aLem cafe > Resimler > ilginç resimler > naz 'A YANİ başcadumuza benden naçizane bi hediiyee :)

PUANLI OKEY OYUNU
ALEMİZBİZ.COM - OKEY OYUNU - OKEY OYNA - OKEY SİTESİ - BEDAVA OKEY - OYUNA BASLAMAK İÇİN HEMEN TIKLA
Sayfa: [1] |   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: naz 'A YANİ başcadumuza benden naçizane bi hediiyee :)  (Okunma Sayısı 410 defa)
07 Ekim 2009, 01:41:57
pretty
Ziyaretçi
« : 07 Ekim 2009, 01:41:57 »

başcaducumm bu terlikleri görünce içimden sana hediye etmek geldi arkişcm
güle güle kullan cicim  Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes

arkişcm ayak numaranı bilmedigim icin simdilik bunu aldım eğer uymazsa deiştirebiliriz
torik balina hamsi palamut çinekop uskumru barbunya artık hangisi uyarsa buluruz bi tane sen tasalanma tammamı cnm  Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes
07 Ekim 2009, 15:32:33
naz
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 07 Ekim 2009, 15:32:33 »

Çok incesin diyemiycem  Roll Eyes hatta hayvansever biLirdim seni  Roll Eyes tasarım iğrenç  Roll Eyes
kız bunu hayatta giymem Ben.. Çabuk aLdığın yere geri ver parana da yazuk Kiss
11 Ekim 2009, 23:20:54
Eren
Sr. Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 11 Ekim 2009, 23:20:54 »

Smiley Smiley Smiley Smiley gıcık işte
12 Ekim 2009, 00:29:03
pretty
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 12 Ekim 2009, 00:29:03 »

Çok incesin diyemiycem  Roll Eyes hatta hayvansever biLirdim seni  Roll Eyes tasarım iğrenç  Roll Eyes

valla naz cadusuu para virmedim nette gezerken gördüm e kokmadan cadoloza hediye ediim didimm cx cx cx
ne ayıp insan beğenmese bile bölee mi der uus cadolozz cx cx cx cok ayıp cook ayrıca hayvanseverlikle balık tutmanın alakasını anlayamadım ben hayvanseverim ama balıkda yirimm  Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes ama iş gel sen kendin tut ye dersen her tuttuğumu bıraktığım için işte o zaman aç kalırım administerminator cadoloz senü cx cx cx beğenmed,ysen bende hamsi delüsüne viririm boşa gitmesin en azından  Roll Eyes kesin mr. peh yir bunu  Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes
12 Ekim 2009, 10:58:42
naz
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 12 Ekim 2009, 10:58:42 »

yaa sabah sabah utandım kibar oLmamışım hiç..
ama pir-u cadu huyum kurusun bişeyi beğenmediysem açıkça derim vaLLa..
gene yemek kısmını düşünmüşsün.. Roll Eyes
Ben ayakLarımın aLtında onu ezemeyeceğimi düşünmüştüm.. Smiley
13 Ekim 2009, 12:37:20
Eren
Sr. Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 13 Ekim 2009, 12:37:20 »

valla naz cadusuu para virmedim nette gezerken gördüm e kokmadan cadoloza hediye ediim didimm cx cx cx
ne ayıp insan beğenmese bile bölee mi der uus cadolozz cx cx cx cok ayıp cook ayrıca hayvanseverlikle balık tutmanın alakasını anlayamadım ben hayvanseverim ama balıkda yirimm  Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes ama iş gel sen kendin tut ye dersen her tuttuğumu bıraktığım için işte o zaman aç kalırım administerminator cadoloz senü cx cx cx beğenmed,ysen bende hamsi delüsüne viririm boşa gitmesin en azından  Roll Eyes kesin mr. peh yir bunu  Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes
  gıcıkkkkkkkkkkkkkkkkk kedisi uyusssss
14 Ekim 2009, 05:26:00
pretty
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 14 Ekim 2009, 05:26:00 »

gıcıkkkkkkkkkkkkkkkkk kedisi uyusssss

chatlaa emii uus peh sende cx cx cx gcksın işte ne yapalım deiştiremedik gitti şı huyunu  Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes
Sayfa: [1] |   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: