aLemizBiz-Forum > Eğlence ve Kültür > Fıkra ve Bilmece > oLaya Cocuk akLıyLa BaKabiLmeK :)

PUANLI OKEY OYUNU
ALEMİZBİZ.COM - OKEY OYUNU - OKEY OYNA - OKEY SİTESİ - BEDAVA OKEY - OYUNA BASLAMAK İÇİN HEMEN TIKLA
Sayfa: [1] |   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: oLaya Cocuk akLıyLa BaKabiLmeK :)  (Okunma Sayısı 222 defa)
24 Ocak 2010, 16:53:10
AmoRee
Full Member

Üyelik Bilgileri
« : 24 Ocak 2010, 16:53:10 »

Babası İspanya ın en ağır siyasi cezalarının verildiği bir hapisanede mahkumdu küçük kızın. Fırsat bulduğu her haftasonu babasını ziyaret için annesiyle birlikte hapisaneye giderdi. Yine bir ziyarete giderken babası için çizdiği resmi yanında götürdü ancak hapisane kurallarına göre özgürlügü çağrıştıran her türlü şeyin mahkumlara verilmesi yasaktı.

Bu sebeple kagıda çizdiği kuş resmini kabul etmemişler ve oracıkta yırtmışlardı...

Çok üzülmüştü küçük kız... Babasına söyledi bunu,o da "üzülme kızım, yine çizersin; bu sefer çizdiklerine dikkat edersin olur mu?" dedi.

Küçük kız diğer ziyaretinde babasına yeni bir resim çizip götürdü. Bu sefer kuş yerine bir ağaç ve üzerine siyah minik benekler çizmişti. Babası keyifle resme baktı ve sordu: "Hmmm! Ne güzel bir ağaç bu! Üzerindeki benekler ne? Portakal mı?

Küçük kız babasına eğilerek,sessizce:" Hşşşşt! O benekler ağacın içinde saklanan kuşların gözleri!....."
24 Ocak 2010, 18:21:40
naz
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 24 Ocak 2010, 18:21:40 »

Süperrr..
Keşke hep bu çocuk masumiyetini yaşayabiLsek..
24 Ocak 2010, 19:12:41
pretty
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 24 Ocak 2010, 19:12:41 »

Smiley bayıldım palaştığın için saol amoree  Smiley daha fazla yazamıcam naz bana yasak koydu da   Huh?
24 Ocak 2010, 20:39:36
AmoRee
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 24 Ocak 2010, 20:39:36 »

Smiley bayıldım palaştığın için saol amoree  Smiley daha fazla yazamıcam naz bana yasak koydu da   Huh?
                    rica ederim Pretty .. Unutma yasakLaaR ciğnenmek içindir  Cool Cool
24 Ocak 2010, 23:51:25
pretty
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 24 Ocak 2010, 23:51:25 »

rica ederim Pretty .. Unutma yasakLaaR ciğnenmek içindir  Cool Cool

o başcadunun koymadığı yasaklar için sanırsam herhalde galiba  Roll Eyes
Sayfa: [1] |   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: