| 21 Ağustos 2008, 22:13:32 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« : 21 Ağustos 2008, 22:13:32 » |
|
Beni güzel hatırla Bunlar son satırlar Farzet ki bir rüyaydım esip geçtim hayatından Yada bir yağmur, sel oldum sokağında Sonra toprak çekti suyu kaybolup gittim Belkide bir rüyaydım Senin için.. Uyandın ve ben bittim Beni güzel hatırla Çünkü sevdim seni ben her şeyini Sana sırdaş oldum dost oldum, koynumda ağladın Yüzüne vurmadım hiçbir eksikliğini Beni üzdün, kınamadım Alışıktım vefasızlığa el oldun aldırmadım Beni güzel hatırla Sayfalarca mektup bıraktım sana Şiirler yazdım her gece Çoğunu okutmadım Sakladım günahını sevabını içimde Sessizce gittim senden öncekiler gibi sende anlamadın Beni güzel hatırla Sana unutulmaz geceler bıraktım Sana en yorgun sabahlar Gülüşümü gözlerimi sonra sesimi bıraktım En güzel şiirleri okudum gözlerine baka baka Söylenmemiş merhabalar sakladım her köşeye Vedalar bıraktım duraklarda Ne arasan bir sevdanın içinde Fazlasıyla bıraktım ardımda Beni güzel hatırla Dizlerimde uyuduğunu düşün Saçını okşadığımı üşüyen ellerini ısıttığımı Mutlu olduğun anları getir gözünün önüne Anlından öptüğüm dakikaları Birazdan kapını çalan kişi olabileceğini düşün Şaşırtmayı severim biliyorsun Bu da sana son sürprizim olsun Şimdi seninle yaşanan günleri ateşe veriyorum Beni güzel hatırla GİDİYORUM …
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 24 Ağustos 2008, 19:53:03 Gönderen: ApocaLypse »
|
|
|
|
|
| 21 Ağustos 2008, 23:46:24 |
|
QueeN
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : 21 Ağustos 2008, 23:46:24 » |
|
Beni güzel hatırla Dizlerimde uyuduğunu düşün Saçını okşadığımı üşüyen ellerini ısıttığımı Mutlu olduğun anları getir gözünün önüne Anlından öptüğüm dakikaları Birazdan kapını çalan kişi olabileceğini düşün Şaşırtmayı severim biliyorsun Bu da sana son sürprizim olsun Şimdi seninle yaşanan günleri ateşe veriyorum Beni güzel hatırla GİDİYORUM …
ßu şiiri cok severim ama nedense bir türLü eLim varmamıstı yazmaya..
Cok güzeL..TskLer naz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Ağustos 2008, 00:47:57 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : 22 Ağustos 2008, 00:47:57 » |
|
eLLerim titreyerek yazdığımdan emin oLabiLirsin QueeN..teşekkürLer..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Ağustos 2008, 00:52:52 |
|
QueeN
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #3 : 22 Ağustos 2008, 00:52:52 » |
|
İnanırım..
O kadar derin ki .. ßeni güzeL hatırLa.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Ağustos 2008, 11:18:59 |
|
merakt
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : 22 Ağustos 2008, 11:18:59 » |
|
çok güzelmiş.ilk defa okudum bilmiyordum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Ağustos 2008, 11:52:49 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : 22 Ağustos 2008, 11:52:49 » |
|
beğenmene sevindim canım..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24 Ağustos 2008, 15:00:29 |
|
|
|
| 24 Ağustos 2008, 15:09:26 |
|
ApocaLypse
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #7 : 24 Ağustos 2008, 15:09:26 » |
|
payLaşım için teşekkürLer 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24 Ağustos 2008, 15:16:51 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #8 : 24 Ağustos 2008, 15:16:51 » |
|
Aşk Resmi Geçidi Birincisi o incecik, o dal gibi kiz, Simdi galiba bir tüccar karisi. Ne kadar sismanlamistir kim bilir. Ama yinede de görmeyi çok isterim, Kolay mi? ilk gözagrisi.
Ikincisi Münevver Abla, benden büyük Yazip yazip bahçesine attigim mektuplari Gülmekten katilirdi, okudukça. Bense bugünmüs gibi utanirim O mektuplari hatirladikça.
............................çikar ............................durduk mahallede ..........................................halde ...........................adlarimiz yan yana yazilirdi duvarlara .......................................yangin yerlerinde.
Dördüncüsü azgin bir kadin, Açik saçik seyler anlatirdi bana. Bir gün de önümde soyunuverdi Yillar geçti aradan, unutamadim, Kaç defa rüyama girdi.
Besinciyi geçip altinciya geldim Onun adi da Nurünnisa. Ah güzelim Ah esmerim Ah Canimin içi Nurünnisa.
Yedincisi Aliye, kibar bir kadin Ama ben pek varamadim tadina, Bütün kibar kadinlar gibi, Küpe fiyatina, kürk fiyatina.
Sekizincisi de o bokun soyu: Sen elin karisinda namus ara, Kendinde arandi mi, küplere bin. Üstelik kendinde de Yalanin düzenin bini bir para.
Ayten'di dokuzuncunun adi, Barlarda göbek atar Is baisnda sunun bunun esiri, Ama bardan çikti mi, Kiminle isterse onunla yatar.
Onuncusu akilli çikti Birakti gitti beni. Ama haksiz da degildi hani, Sevismek zenginlerin harciymis Issizlerin harciymis. Iki gönül bir olunca Samanlik seyranmis ama, Iki çiplak da - olsa olsa - Bir hamama yakisirmis.
Isine bagli bir kadindi on birinci. Hos, olmasin da ne yapsin? Bir zalimin yaninda gündelikçi; Adi Luksandra Gece odama gelir, Sabaha kadar kalir. Konyak içer, sarhos olur, Sabahi da, isbasi yapardi safakla....
Gelelim sonuncuya. Ona baglandigim kadar Hiçbirine baglanmadim. Sade kadin degil, insan. Ne kibarlik budalasi, Ne malda, mülkte gözü var. Esit olsak, der, Hür olsak, der. Insanlari sevmesini de bilir, Yasamayi sevdigi kadar..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 25 Ağustos 2008, 00:29:54 Gönderen: ApocaLypse »
|
|
|
|
|
| 09 Eylül 2008, 17:31:36 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #9 : 09 Eylül 2008, 17:31:36 » |
|
Gün olur, alır başımı giderim,
Denizden yeni çıkmış ağların kokusunda
Şu ada senin, bu ada benim,
Yelkovan kuşlarının peşi sıra.
Dünyalar vardır, düşünemezsiniz;
Çiçekler gürültüyle açar;
Gürültüyle çıkar duman topraktan.
Hele martılar, hele martılar,
Her bir tüylerinde ayrı telaş!..
Gün olur, başıma kadar mavi;
Gün olur, başıma kadar güneş;
Gün olur, deli gibi...
.................................
KANIK'sadığım biri ORHAN VELİ..
Yazan: M. Şeref Özsoy..
Ayna Yayınları - Nisan 2001-305 sayfa ( şiddetLe tavsiye ederim sevenLerine..)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 09 Eylül 2008, 17:34:04 Gönderen: naz »
|
|
|
|
|
| 22 Eylül 2008, 12:50:12 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #10 : 22 Eylül 2008, 12:50:12 » |
|
SEVDAYA MI TUTULDUM
Benim de mi düşüncelerim olacaktı, Ben de mi böyle uykusuz kalacaktım, Sessiz, sedasız mı olacaktım böyle? Çok sevdiğim salatayı bile Aramaz mı olacaktım? Ben böyle mi olacaktım?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Eylül 2008, 19:28:15 |
|
ferit_
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #11 : 22 Eylül 2008, 19:28:15 » |
|
nerden buluyn böle güzel baylasimlari hayret naz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 30 Ekim 2008, 13:18:54 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #12 : 30 Ekim 2008, 13:18:54 » |
|
teşekkürLer ferit_
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 30 Ekim 2008, 13:20:11 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #13 : 30 Ekim 2008, 13:20:11 » |
|
Bir Roman Kahramanı
Çadırımın üstüne yağmur yağıyor Saros körfezinden rüzgar esiyordu Ve ben,bir roman kahramanı Ot yatağın içinde İkinci dünya harbinde Başucumda zeytinyağı yakarak Mevzuumu yaşamaya çalışıyordum Bir şehirde başlayıp Kim bilir nerde Kim bilir ne gün bitecek mevzuumu..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 27 Kasım 2008, 17:18:10 |
|
Serdar