| 14 Ağustos 2008, 01:19:06 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« : 14 Ağustos 2008, 01:19:06 » |
|
SensizLik...
Seninle yaşamak hiç kolay değil; yaşayamamak gibi … aynıyız biz hiç benzemesek de...
Sensiz olmuyor. Bir baş dönmesi var sürekli, bir yokluğunda sallanma hali, bir türbülans her geçişim aynadan. İyilik yapmak istiyorum birilerine, kaş yaparken kendi gözümü boyuyorum. Alıştım işte; nasıl olsa sürüyor Hayat falan diyorum birilerine ama yaLan işte, yaLan, her anı içime batıyor sensizliğin, sensiz olmuyor.
Sensizlik: İçerikten yoksun, duyguya yabancı, kendine güzel bana çirkin, alternatifsiz, tatsız tuzsuz, özünde saçma, pratikte acılı an veya duruma verilen ad.
Eğer, o yoksun olunan "Sen" hayatın her anını, düşünceleri, hayalleri herşeyi kaplıyorsa bir nevi kimsesizliktir sensizlik. "Sen" den uzakken, "Sen" burada yokken yaşanılan en yoğun yalnızlıktır. Ağlamak bağırmak anlamsızlaşır, kimse duymaz gibi gelir insana çünkü, "Sen" yoktur, duyamaz, duymamaya gitmiştir çünkü.
Can acıtır sensizlik. Kişi "Sen" olarak seçtiğini gönderince uzaklara ne sen kalır içinde ne ben.
Sensizlik... içerikten yoksun, duyguya yabancı, kendine güzel bana çirkin, alternatifsiz, tatsız tuzsuz, özünde saçma, pratikte acılı an veya duruma verilen ad.
Ya dilin ucunda ya da yaranın her sızısında.. Sensizlik rutubet kokusu Sensizlik kalbimde çürütmek istemediğim tuzlu yer.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 14 Ağustos 2008, 22:40:47 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : 14 Ağustos 2008, 22:40:47 » |
|
Güle diken,sana sitem yakışır Birşey söyle,sitem olsun naz olsun Sesin bülbül mağmesiyle yarışır Birşey söyle,sitem olsun naz olsun.
Gönül mahzun,gözlerimin şavkı yok Senin için söylenmedik şarkı yok Suskunluğun dargınlıktan farkı yok Birşey söyle,sitem olsun naz olsun.
Razıyım her sözün beni yaksa da Sitem hançeriyle kanım aksa da Aklımda sen kalbimde sitem kaldı Bu duygular ne denizlere yeter Nede okyanuslara Birşey söyle,sitem olsun naz olsun .......... ..........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Ağustos 2008, 14:24:29 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : 15 Ağustos 2008, 14:24:29 » |
|
çocukLuk aşkım oLurmusuN? hiç çocukLuk aşkım oLmadı beNim... biLirsin ALi ile Ayşe misali... seN bana topu atarsın; ki umarıM beyNimin aşk böLgesiNe isabet eder, beN beLiklerimi çekmeNe izin veririm... caNımı iLk yakaN seN oLur musuN? çocukLuk aşkım oLurmusuN?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 16 Ağustos 2008, 16:49:43 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #3 : 16 Ağustos 2008, 16:49:43 » |
|
Benden uzaklarda neler yapıyorsun Sol köşemde durmadan çırpınıyorsun Ya dur yerinde Ya durdur yüreğimide...
Al canımı zaten canımda yaşıyorsun Kendini benden al yoksa ölücem görüyorsun Ya dur yerinde Ya durdur yüreğimide...
sanadır bu yaraLar bereLer bileLer..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 18 Ağustos 2008, 14:50:40 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : 18 Ağustos 2008, 14:50:40 » |
|
Gece, Bugün bir başka sessiz sanki...
Yüreğime çarpan sesler mi çok yalnız? Yoksa ben miyim her nefeste bu denli yalnızlığı soluyan!
Duyulması zor bir yokluğun ayak sesleri içimde… Senin bu yalnızlık. Senin bu yokluk. Benim varlığına dair hiçbirşeyim yok ki, Bir kuru sessizlikten başka… ‘’Hiç’’ olanlar bile sende tutuklu. Oysa, kendime ait bir yalnızlığım bile yok! Tüm yokluklar sana dair… Varlığını ‘’ses’’ sayma, hiç olmadı ki konuşsun!
Anla yada anlama… Unuttuğun bir çerçeve de silindi hayallerim! Bir çizgi çektim gerçeklerin üzerine… Karaladım kendimi, duygularım konuştu! Sustu korkularım, seni ‘’hayat’’ bildi tüm çığlıklarım. Oysa ki, ben duymak istememişim! Onlar hiç susmamış…
Gece, Bugün bir başka hüzne dayalı sanki…
Sensizlik koyu bir sessizlik bıraktı avuçlarıma. Düz gittim, yoruldum… Eğri gittim, yoruldun. Bulamadım ben senin yolunu! Savruldum sessizliğimin haklı/haksız savaşının içinde…
Ve gece, çok fazla ağladı bugün… Biraz da ağlattı! Korkma/düşünme… Sana sığındım ama Sen yine bilmedin!
'’Ah yüreğim’’ sus… Bu gece de ölmedi ruhum…
ayrıldık işte mutlu musunuz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 19 Ağustos 2008, 01:53:16 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : 19 Ağustos 2008, 01:53:16 » |
|
Sokaklarda dolaşıyorum sessiz ve avare Yıldızlarsa hep peşimdeler Geceler soğuk,caddeler ıssız ve karanlık Yalnızlık benden vazgeçmiyor. Benim senden vazgeçemediğim gibi Ama zorda olsa alışmam gerekiyor. Biliyorum fakat unutmak istemiyorum seni Belki de hala kalbimin güneşi olarak Parlamanı istiyorum Karanlık gecelerimi aydınlatmanı Zor günlerimde hep yanımda olmanı Belki de yalnızca seni istiyorum Belki de…………… Senin yokluğuna alışmak Senin gittiğine inanmak Herşeyi bir anda kabullenmek çok zor Hele seni unutmak o kadar acı ki Öyle bir acı ki anlatılmaz Öyle bir ızdırap ki sadece sevenler bilir. Sanki yüreğime gömmüşüm seni Dokunduğum her yerde Söylediğim her sözde sen varsın sadece sen Yavaş ve sessiz bir yok oluş var içimde. Büyük bir aşkın hüzünlü yok oluşu. Bütün umutların sönüşü Sanki bir yangın,bir alev fırtınası Bütün duygularımı birer birer yakıyor. Ve yüreğim sana sevdalı,yüreğim yanıyor. Çaresizlik içinde kızıl bir kor gibi aşkına yanıyor. Yavaş yavaş bende tükeniyorum artık Aşkımın acısı, yüreğimdeler yangın Beni sessizce öldürüyorlar,acı çekmeden yavaşça ölüyorum. Biliyorum ki ölüme yaklaşmak zor olacak Belki de korkacağım ilk zamanlar Ama daima mutlu olacağım Ve ben sadece senin olacağım... sonsuza kadar seni seveceğim...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 19 Ağustos 2008, 02:09:52 Gönderen: naz »
|
|
|
|
|
| 20 Ağustos 2008, 01:11:50 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #6 : 20 Ağustos 2008, 01:11:50 » |
|
SOLO ŞİİR ÇALIŞMASI
İnişli çıkışlı ruh halime endeksli, Zarar eden kalbim.
Makul bir açıklaması var yaşananların, O da makûs talihime endeksli. Kendini ifade edememe sanatının üstadı olan beni, En çok sen anla emi...
Iskaladığım soldan ikinci sıradaki bilyeyi, Kumar kavramı içine soktum da. Ondan kazanırım diye bekledim seni.
Körüklü otobüste bu kadar mideme ağrılar girmedi ki Seni yolda gördüğüm gibi,
Uzayda yaşam varsa en çok ben inanıyorum tabi. Ben buraların yaşam formu değilim ki...
Sebebi ziyaretimin tek anlamı belki de bu sayfada hayalperestlik...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 20 Ağustos 2008, 01:25:51 Gönderen: naz »
|
|
|
|
|
| 21 Ağustos 2008, 00:54:42 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #7 : 21 Ağustos 2008, 00:54:42 » |
|
Ben seni boş anımda sevmedim. Bir eylül sararıp solmayı unuttu ilk defa, İlk defa bir gece, ayyaş bir ayaz buldu kendine Ne kadar yazılırsa yazılsın, hiçbir sevda böylesine şiir olmadı serkeş bir şairin dilinde…
Esmer teninde, kızılca kıyametlere düşerken sevdim ben seni… Henüz hiçbir insanoğlu utanmamıştı insanlığından Ve hiçbir çiğdemin hiçbir gülden eksiği yoktu seni sevmeden önce.
Yaralarım kabuk tutsun diye sevmedim seni. Bir bıçak, keskinliğini keşfediyordu ilk defa İlk defa bir ayna, arınıyordu tüm sihirlerinden Ve o beyaz ellerimde, kader çizgilerini görürken sevdim ben seni…
Ben seni sevmeden, Kedi ciğerinden habersiz ölüyordu bir yerde Mor menekşenin, açmak için bahanesi de yoktu Göçü kaçırmış kuşlar şaşkın Küçük gemiler, rıhtıma hasret kalıyordu seni sevmeden önce
İlk defa, ıslak bir mendil temizleniyordu tren garından Ama daha usanmıyordu hiçbir yağmur, dolup dolup taşmışlığından Ve hiçbir yürek kafesi böyle hoyratça hırpanlamıyordu seni sevmeden önce…
Ben seni sevmeden, Buharlaşan gözyaşından bulutlar olmuyordu Hiçbir toprak kokmuyordu böyle bir sabah güneşinde Ve çekilmiyordu yeşiller yaprağından Yollara ayrık gölgeler düşmüyordu seni sevmeden önce…
Seni sevmeden, Hiçbir masal kaçmıyordu esas kızından Ve aşktan ölmenin lügat da yeri de yoktu…
Ölüyorum yürek yaram. Ben seni boş anımda sevmedim! (alıntıdır) [...]
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 21 Ağustos 2008, 01:00:12 Gönderen: naz »
|
|
|
|
|
| 23 Ağustos 2008, 21:51:20 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #8 : 23 Ağustos 2008, 21:51:20 » |
|
NasıL yanıyor soL tarafım dayanamıyorum acısına.. [/color]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 25 Ağustos 2008, 13:00:23 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #9 : 25 Ağustos 2008, 13:00:23 » |
|
Bu sayfayı her açtığında DudakLarına beni sevdiğini yaz Sonra benim dudakLarıma yapıştır Kimsenin okuma yazma biLmediği bir kentte Sadece senin biLdiğin beynimin aşk böLgesinde NeonLarla [ … ] yazacak..Narına, Nuruna kurban oLduğumsun...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 25 Ağustos 2008, 13:03:27 Gönderen: naz »
|
|
|
|
|
| 22 Eylül 2008, 12:38:56 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #10 : 22 Eylül 2008, 12:38:56 » |
|
Gittin sen, tüm gidenLer gibi… beni tamamLadığını düşünürken,yine yarım kaLdım. başım sola kayık, tebessümün takıLı kaLdı yüreğimde.. sensizLik nöbetleri çok ağır, üşüyorum, uzağında kaLdım sonu yok, ışığı yok, ıssız bir yoLda sessiz kaLdı sevdam.
şimdi başka cümLelerin ardına sığınma zamanı..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 22 Eylül 2008, 12:42:45 Gönderen: naz »
|
|
|
|
|
| 23 Eylül 2008, 11:54:24 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #11 : 23 Eylül 2008, 11:54:24 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 23 Eylül 2008, 12:06:50 Gönderen: naz »
|
|
|
|
|
| 24 Eylül 2008, 18:04:54 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #12 : 24 Eylül 2008, 18:04:54 » |
|
BiLmiyorum seni,
Tıpkı senin beni biLmediqin qibi,
Hiç biLmiyorum yüreqini… GözLerin nasıL bakıyor meseLa, yada nasıL dokunuyor eLLerin? Sahi eLLerin sıcak mı senin,
Tuttuqunda sıcacık edebiLir misin yüreqimi örneqin… Ya da…
Ya da dokunduqun anda titretebiLir misin içimi?
Hiç konu$madan,
Hiç ses çıkarmadan..
BeLki fısıLtıLarLa sadece…
BeLki bir iki fısıLda$mayLa fethedebiLir misin beni? Tek bir $ey biLmiyorum seninLe iLqiLi…
NasıL seversin meseLa söyLesene!
Hayatının içine mi sokarsın; yoksa hayatında herhanqi bir kö$eye süs misaLi bırakır mısın qözLerimi? Kimsin sen?
SöyLesene kimsin!
NasıL ya$anırsın sen!
Doya doya mı ya$amaLı seni yoksa arada bir mi tutmaLı, buLmaLı ve sevmeLi yüreqini… NasıL sever senin yüreqin?
Benim yüreqim qibi mi yoksa uzaktaki bir özLem misaLi mi! BiLmiyorum seni,
Tıpkı senin beni biLmediqin qibi,
Hiç biLmiyorum yüreqini… Bu yüzden haydi konu$ benimLe…
Kendini anLat bana,
Doya doya dinLeyeyim seni… Kimsin sen?
SöyLesene kimsin!
NasıL ya$anırsın meseLa…
Doya doya mı ya$amaLı seni yoksa arada bir mi tutmaLı, buLmaLı ve sevmeLi yüreqini… Hadi dinLemeLere verdim kendimi..
Susu$Lar ya$ıyorum sen konu$ana kadar…
Utanma ve anLat bana kendini… senin adın neee..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 24 Eylül 2008, 18:08:18 Gönderen: naz »
|
|
|
|
|
| 28 Eylül 2008, 17:17:51 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #13 : 28 Eylül 2008, 17:17:51 » |
|
BEN sigara dumanın altında yana yana en sonunda kül oldum, SEN kibritin hiç yanmayan ucunda birinin hayatından geçmiş oldun !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 29 Eylül 2008, 14:27:34 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #14 : 29 Eylül 2008, 14:27:34 » |
|
Bitmek, tükenmek ve beklemek.... Sevdalara özne olmuştur, yüklem olmuştur, sıfat olmuştur çoğu zaman... Bitmek için başlar bazen sevdalar... Kaderler anlaşma imzalar daha masaya oturur oturmaz.... Son durağına bilet alamazsın... Ya hiç binmeyeceksindir sevda trenine yada bir ara istasyonda bırakıp gideceğini kabul edeceksindir.... Gözlerinde kaybolurken umutların, doyasıya bakmak istersin, bir gün hasretiyle yanıp tutuşsanda bakamayacağın o gözlere.... Lanet edersin zamana, tutmak istersin akıp gitmesin diye avuçlarından... En dipsiz kuyulara hapsetmek istersin ayrılığı, gelip yerleşmesin diye yüreğine acısı... Olmayacaktır avuçlarında bir gün o sıcak elleri. Bunu bilerek daha sıkı tutarsın ellerini... Acıtır içini her saniye... Bilirsin az zaman kaldığını... Yalancı gülüşler aşina olmuştur acıyla ısırdığın dudaklarına. Gülen gözlerinde yalancıdır içinin nasıl yandığını söylemeyen yüreğin gibi... Her bakış, her dokunuş yakar kavurur acılardan yorulmuş kalbini.... Tükenirsin yavaş yavaş.... İsyan edersin ayrılıklara.... Öleceği günü bekleyen bir hasta gibi beklersin ayrılığı... Umutların kar misali erir gider avuçlarından. Kuramadığın hayallerin küser birer birer. Sevgiler azar azar yitip gider. Esen her rüzgar yanaklarında kurutur gözyaşlarını... Sevmek bu kadar zormudur... Acıtmakmıdır yüreğini amansızca aşkın kuralı... Beklemekmidir yaşamak yerine en güzel masalları... Her sevda bir ayrılık hikayesi mi olmalı... Bitmek için başlayan hikayeler vardır alır seni hayatın köşesinden ansızın... Yüreğindeki acılara kendinden de ekler bir kaç hançer yarası. Savurur ayrılığın kokusunu sardığı bedenini gökyüzünde. Yıldızlar ortak olur gözyaşlarına. Ve getirir bırakır usulca hayatın başka bir köşesinde... Usulca çıkar gider hayatından düşünmeden arkasında bıraktığı acıları... Sevdalar bitmek için başlar, tükenir yavaş yavaş yüreğin ve bekler sessizce batan kabullendiği vedayı... Dilin lanetlemese de yüreğin lanetler her soluk alışında bitmek için başlayan sevdaları...
[alıntıdır]
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 29 Eylül 2008, 14:33:05 Gönderen: naz »
|
|
|
|
|
|