aLemizBiz-Forum > aLem cafe > Komik Diyaloglar > telesekreter mesajları.

PUANLI OKEY OYUNU
ALEMİZBİZ.COM - OKEY OYUNU - OKEY OYNA - OKEY SİTESİ - BEDAVA OKEY - OYUNA BASLAMAK İÇİN HEMEN TIKLA
Sayfa: [1] |   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: telesekreter mesajları.  (Okunma Sayısı 201 defa)
03 Mart 2009, 22:21:10
SeydunA
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« : 03 Mart 2009, 22:21:10 »

Merhaba..Ben John.. Telefon sirketinden ariyorsan, faturanizi odedim merak etme... Anne Baba eger sizseniz, bana acilen para gonderin.. Yatirim danismanim eger arayan sensen, bana yeteri kadar para gondermemissin.. Erkek arkadaslarimdan biriysen, bana borcun var halaparami vermedin.. Kiz arkadaslarimdan biriysen, hic endiselenme bende para bol

Merhaba.. ben su anda evde diilim ama telesekreterim evde, benim yerime onunla konusun..simdi size biiip diycek

Merhaba,ben David in telesekreteriyim siz kimsiniz??

Merhaba.. mesaj birakirsaniz sizi ararim.. seksi bir mesaj birakirsaniz, sizi HEMEN ararim

Merhaba!!! John un telesekreteri bozuldu.. ben buzdolabıyım...

Bu bir telesekreter degildir.. bu bir telepatik dusunce okuma makinesidir. bip sesinden sonra adinizi,neden aradiginizi ve numaranizi dusunun, ben de sizi aramayi dusunucem

Merhaba.. buyuk ihtimalle evdeyim, ama hoslanmadigim birinin aramasindan korkuyorum.. Mesajinizi birakin, size geri donmezsem demek ki o korktugum sizsiniz

Merhaba!! Biz Jim ve Sonya yiz.. Su anda telefonu acamiyoruz cunku yapmayi cok sevdigimiz biseyle mesguluz... Sonya nin tarzi yukari asagi, benim tarzim soldan saga ve yavas yavas... Neyse siz mesajinizi birakin, biz disimizi fircalamayi bitirince sizi arariz..

İnsanLar TopraKtaN YaraTıLmıŞtıR ,HeR aN ÇamuRLaşaBiLiRLeR
04 Mart 2009, 12:01:45
naz
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 04 Mart 2009, 12:01:45 »

GüzeL .. Grin
Emeğine SağLık  Grin
05 Mart 2009, 15:10:21
ZeYNeP
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 05 Mart 2009, 15:10:21 »

GüzeL .. Grin
Emeğine SağLık  Grin

{ Cheesy Cheesy Cheesy .. YüzünüzdEn güLücükLeR hiç eKsiK oLmasıN ..  Cheesy Cheesy Cheesy }
Sayfa: [1] |   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: