| 04 Ekim 2009, 22:17:26 |
papatya
Full Member

bugün varızz,peki yarın...
Üyelik Bilgileri
|
 |
« Yanıtla #30 : 04 Ekim 2009, 22:17:26 » |
|
ah şu temellll =) ____Temel savaşta büyük çatışmanın hemen ardından gecenin sessizliğinde bir sigara yakar.Arkadaşı bağırır: _Ne yapıyorsun?Çok tehlikeli!!! Temel sakin: _Merak etme içime çekmeyrumda!!!
|
|
|
|
|
|
nE hAsTa BeKleR saBaHı, Ne TazE öLüYü mEzaR, nE dE şEyTan bİR gÜnAHI sEnİ bEkLeDiğİM KaDAr.....
|
|
|
| 05 Ekim 2009, 10:35:49 |
|
MechuLLerde
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #31 : 05 Ekim 2009, 10:35:49 » |
|
Temel ve Hakim
Temel dava açmış ve ilk duruşmada hakim sormuş: - Nedir şikayetin? - Hakim bey bu Temel fıkraları var ya, benle Fadimeyi ağızlarına dolamışlar, bizi rezil ediyorlar. Hepsinden davacıyım. Kim fıkra diye bizi anlatıyorsa onlardan da tazminat talebim olacak. - Senin adın Temel mi? - Evet, Temel. - İyi de, binlerce Temel var. O fıkralar neden senin için anlatılmış olsun. - Hakim bey, ben çok iyi biliyorum beni kastediyorlar.
Hakim, Temel'i iyice süzdükten sonra "Bak ama" der: - O Temel fıkralarının çoğu belden aşağı. Oysa sana bakıyorum çelimsiz ve yaşını almış bir Temelsin. O fıkralar senden çok daha genç, güçlü kuvvetli ve çapkın bir Temel için anlatılıyor. Seninle hiç ilgisi yok; bu dava düşer. - Hakim bey, madem siz böyle takdir ediyorsunuz mesele yok. Demek tevatürmüş, ben değilmişim. - Evet sen olamazsın, başka Temel'dir onlar. Sana sıra gelene kadaaar. - İyi hoş da Hakim bey, bu dava için köyden kalktım buralara kadar geldim, boş dönmeyeyim. Hiç değilse o güçlü kuvvetli Temel'den sana bir fıkra anlatayım hakim bey. - Anlat bakalım. - Bizim bu iri kıyım pazulu Temel, hakimlerin karılarına çok düşkünmüş. - Hop, hop, hop... Dur, dur be, ne diyorsun sen.. - N'oldu hakim bey? - Daha ne olacak? Benim Hakim olduğumu bile bile "Temel hakim karılarına meraklıymış" diyorsun. Ağzından çıkanı kulağın işitmiyor galiba! Temel "Rica ederim Hakim bey" der: - Temel fıkrası için karısı güzel binlerce hakim var. Asliyecisi var, sulhcusu, ağır cezasıcısı var. Seninkine sıra gelene kadar; daha çooooooook var........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Ekim 2009, 16:26:01 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #32 : 15 Ekim 2009, 16:26:01 » |
|
TemeL'n Hakkı..
Dursun'La TemeL kıraathanede gazete okuyorLarmış.
Dursun: - ULa Temel bak ne yazıyor: 'Dünya nüfusuna göre her erkeğe 2 kız düşüyormuş'
TemeL: - Benim hakkımı kim yiyorsa haram zıkkım oLsun!.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 29 Ekim 2009, 03:19:19 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #33 : 29 Ekim 2009, 03:19:19 » |
|
Hoca cemaata sinirLi ve sert bir sesLe sesLendi. - Cemaat eksiLdu, masrafLarımız arttu. ELinizi cepinize atmaysunuz. MasrafLarı karşılayamayruz. Çıkarken çömert davranın.
Cemaatin göz bebeği TemeL
- Hocam açik konuş, maLiyeti kurtarmaysa kapataLim çamiyi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 23 Kasım 2009, 00:34:59 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #34 : 23 Kasım 2009, 00:34:59 » |
|
100 Deseydin
Temel Dursuna soruyor:
__Ula Dursun sen oruclu oruclu kac hamsi yersun?
Dursun:Vallaa 100 tane yerim.
Temel:Olur mu ulan ilk hamsiyi yediginde oruc bozulur diger 99 sayilmaz.
Neyse Dursun bunu kafaya takiyor.O da yine yolda gordugu Idrise soruyor:
__Ula Idris sen oruclu olarak kac hamsi yersun?
__Idris:Valla 50 tane falan.
Temel:Ula 100 tane deseydun sana birsey anlatacaktum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 23 Kasım 2009, 00:37:11 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #35 : 23 Kasım 2009, 00:37:11 » |
|
Temel askere gitmiş. Komutanı Temel'e sormuş : - Siperdesin önden düşman askeri geliyor. Ne yaparsın ? Temel : Öne ateş ederim komutanım. - Sağdan geliyor ne yaparsın ? Temel : Sağa ateş ederim komutanım. - Soldan geliyor ne yaparsın ? Temel : Sola ateş ederim komutanım. - Arkadan düşman askeri geliyor ne yaparsın ? Temel dayanamayıp : - Komutanım bu orduda benden başka asker yok mu ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 23 Kasım 2009, 01:08:06 |
agassi
Full Member

Üyelik Bilgileri
|
 |
« Yanıtla #36 : 23 Kasım 2009, 01:08:06 » |
|
Temel askere gitmiş. Komutanı Temel'e sormuş : - Siperdesin önden düşman askeri geliyor. Ne yaparsın ? Temel : Öne ateş ederim komutanım. - Sağdan geliyor ne yaparsın ? Temel : Sağa ateş ederim komutanım. - Soldan geliyor ne yaparsın ? Temel : Sola ateş ederim komutanım. - Arkadan düşman askeri geliyor ne yaparsın ? Temel dayanamayıp : - Komutanım bu orduda benden başka asker yok mu ?
hohohohohoh 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 23 Kasım 2009, 01:18:43 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #37 : 23 Kasım 2009, 01:18:43 » |
|
Temel, Amerikanin durduk yerde Irak'a saldirmasindan rahatsiz olmustur. Bir yolunu bulup baskan Bush'a telefon eder:
"Alooo! Ben, Temel olarak size savas acayrum haberunuz olsun!"
Bush, gülerek yanitlar:
"Hehehe...kac kisilik bir ordun var ki?"
Temel düsünür:
"Hmmm...kayinpirader Idrus, halaogli Tursun, kaavedeki arkadaslar..." ve yanit verir: "9 kisidur daa!"
Bush icinden kis kis güler ve ciddi olmaya calisarak:
"Temel bey, sizin 9 kisilik ordunuza karsilik Amerikan ordusu tam 2 milyon askerden olusmaktadir!" der.
"Hmmm..." der Temel:
"Sizu pir süre sonra arayacagum."
Aradan birkac gün gecer ve Temel, Bush'u yeniden arar:
"Baskan, savas ilanimuz gecerlidur. Bir miktar ekipman hazirladuk size karsi!"
Bush, ilgiyle sorar:
"Neymis bunlar?" "Hacan, bizim Tursun'un tiraktörü, benim cakaralmaz tüfek bi de kavedeki arkadaslardan birinin bicerdöveri..."
Bush güler:
"Iyi ama benim tam 150 bin tankim, 30 bin ucagim ve 10 bin askeri gemim var! Haaa, ayrica bu arada askerlerimizin sayisi da 3 milyon oldu!"
Temel yeni gelisme karsisinda biraz sikilmistir:
"Tamam, bir müddet sonra sizu yeniden arayacagum."
Birkac hafta sonra Temel, Bush'u yeniden arar:
"Baskan, savas ilanumuzu ceri alayrum."
Bush merakla sorar:
"Neden?"
Temel, moralsiz bicimde yanitlar:
-"Cenevre anlasmasinu incelemisuzdur. 3 milyon savas esirini barinduracak yerimiz yoktur!" daa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 23 Kasım 2009, 01:22:05 |
agassi
Full Member

Üyelik Bilgileri
|
 |
« Yanıtla #38 : 23 Kasım 2009, 01:22:05 » |
|
Temel, Amerikanin durduk yerde Irak'a saldirmasindan rahatsiz olmustur. Bir yolunu bulup baskan Bush'a telefon eder:
"Alooo! Ben, Temel olarak size savas acayrum haberunuz olsun!"
Bush, gülerek yanitlar:
"Hehehe...kac kisilik bir ordun var ki?"
Temel düsünür:
"Hmmm...kayinpirader Idrus, halaogli Tursun, kaavedeki arkadaslar..." ve yanit verir: "9 kisidur daa!"
Bush icinden kis kis güler ve ciddi olmaya calisarak:
"Temel bey, sizin 9 kisilik ordunuza karsilik Amerikan ordusu tam 2 milyon askerden olusmaktadir!" der.
"Hmmm..." der Temel:
"Sizu pir süre sonra arayacagum."
Aradan birkac gün gecer ve Temel, Bush'u yeniden arar:
"Baskan, savas ilanimuz gecerlidur. Bir miktar ekipman hazirladuk size karsi!"
Bush, ilgiyle sorar:
"Neymis bunlar?" "Hacan, bizim Tursun'un tiraktörü, benim cakaralmaz tüfek bi de kavedeki arkadaslardan birinin bicerdöveri..."
Bush güler:
"Iyi ama benim tam 150 bin tankim, 30 bin ucagim ve 10 bin askeri gemim var! Haaa, ayrica bu arada askerlerimizin sayisi da 3 milyon oldu!"
Temel yeni gelisme karsisinda biraz sikilmistir:
"Tamam, bir müddet sonra sizu yeniden arayacagum."
Birkac hafta sonra Temel, Bush'u yeniden arar:
"Baskan, savas ilanumuzu ceri alayrum."
Bush merakla sorar:
"Neden?"
Temel, moralsiz bicimde yanitlar:
-"Cenevre anlasmasinu incelemisuzdur. 3 milyon savas esirini barinduracak yerimiz yoktur!" daa [/quote hahahahhahahahha 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 23 Kasım 2009, 01:23:28 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #39 : 23 Kasım 2009, 01:23:28 » |
|
Temel 2 arkadaşı ile tren istasyonuna gider. Beklerler beklerler İlk treni kaçırırlar.sonra ikincisini beklerken istasyonda bir restauranta yemek yemeğe girerler. Tren sesini duyunca koşarlar ama yetişemezler.Sonra aralarında anlaşıp 1 kişiyi beklemeye bırakıp diğerleri yemeğe giderler.Bir süre sonra bekleyen koşar arkadaşlarına tren gelioooo der hepsi koşar trene doğru biri atlar biner ikincisi hareket halinde yaka paça atlar biner bir tek Temel kalır ve gülmekten yerlere yatar..
istasyon bekçisi sorar -Hayırdır hemşerim onlar bindi gitti sen kaçırdın ağlancak haline neden gülüyorsun anlamadım der. Temelde.. -Yolcu bendim onlar beni uğurlamaya gelmişti der.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 23 Kasım 2009, 01:27:21 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #40 : 23 Kasım 2009, 01:27:21 » |
|
Temel istanbuldan trabzona gitmek için uçak bileti almış. Nihayet uçağın kalkış saati gelmiş ve temel uçağa binmiş, fakat kendi koltuğuna değilde bi öndeki koltuğa binmiş. koltuğun asıl sahibi gelince temelden kalkmasını istemiş. bizim temel inat etmiş kalmıyor. hostes gelmiş, pilot gelmiş fakat bizim temel yerine geçmiyor.. yolculardan birisi ben onu kaldırırım fakat bilet paramı geri alırım demiş. pilot adamın teklifini kabul eder ve adam temelin yanına gidip birşeyler söyler, temel hemen kalkıp yerine geçer.. herkes şaşırır.. pilot adama sorar; ne dedinizki hemen yerine geçti? adam gayet basit demiş. bu koltuk trabzona gitmez arkadaki gider dedim..... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 01 Şubat 2010, 19:46:59 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #41 : 01 Şubat 2010, 19:46:59 » |
|
Teyzemde kaLırım
Temel, İstanbul'da yeni kiraladığı evini emlakçıyla son kez gezerken; emlakçı Temel'e:
- "Evinizin bir tek kötü tarafı var o da tren yolunun yanında olması" diyor ve arkasından ekliyor:
"ama o da sorun değil insan birkaç hafta sonra alışıyor."
Temel cevap veriyor:
- "Sorun değil.. O birkaç haftada da gidip teyzemde kalırım."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 14 Haziran 2010, 13:12:33 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #43 : 14 Haziran 2010, 13:12:33 » |
|
YAVAŞLA
Temel otobanda gaza basmış gidiyormuş. Bakmış bir tabela:"YAVAŞLA 80 km" temel hızını 80 e indirmiş. Az sonra bir tabela daha "YAVAŞLA 60 km" temel 60 a indirmiş. Bir tabela daha: "YAVAŞLA 40 km" temel kendi kendine "yolda çalışma var galiba!" diyerek hızını yine düşürmüş. Fakat diğer arabaların hızlı gitmesine pek aklı yatmamış. Epeyce sonra yine bir tabela: "YAVAŞLA 15 km" yolun en sağından ağır ağır merakla giderken bu sefer yeni bir tabela görmüş.
"YAVAŞLA'YA HOŞ GELDİNİZ" Nüfus=2.500
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12 Ağustos 2010, 12:40:58 |
|
naz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #44 : 12 Ağustos 2010, 12:40:58 » |
|
Temel'in Hastalığı
Temel amansız bir hastalığa yakalanmış. Doktor doktor dolaşmış, en sonunda bir doktor onun hastalığının bir çaresi olduğunu, yeni doğum yapmış bir kadının memesinden süt emerse iyileşebileceğini söylemiş. Temel her zaman gittiği kahveye gidip oturmuş ve kara kara düşünmeye başlamış. O sırada arkadaşı İdris gelip Temel'in durumunu görmüş ve derdinin ne olduğunu sormuş. Temel durumu anlatınca, - Uşağum bundan kolay ne var? Benim hanım 2 ay önce doğum yaptı. Hergün gelir emersin. Bunu duyan Temel sevinçten uçmuş. Hergün İdris'in evine gidiyor ve sütünün içiyormuş. Bir gün İdris'in karısı kendisini emen Temel'e bakıp işveli bir şekilde, - Uşağum başka canın çeken bir şey varsa isteyebilirsin, haçan seni memnun etmek isteyrum. Deyince Temel hemen aklından geçeni söyleyivermiş: - Uy bacum yanında bir-iki tane bisküvi olsa ne iyi olirdi da.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|