aLemizBiz-Forum > Eğlence ve Kültür > Forum oyunları > Üstteki Üyee hakkındaki GöRü$ ve yorumun Nedir?

PUANLI OKEY OYUNU
ALEMİZBİZ.COM - OKEY OYUNU - OKEY OYNA - OKEY SİTESİ - BEDAVA OKEY - OYUNA BASLAMAK İÇİN HEMEN TIKLA
Sayfa: [1] |   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Üstteki Üyee hakkındaki GöRü$ ve yorumun Nedir?  (Okunma Sayısı 336 defa)
14 Şubat 2010, 13:49:26
AmoRee
Full Member

Üyelik Bilgileri
« : 14 Şubat 2010, 13:49:26 »

$imdi üstteki üye hakkında ne düşünüosun ? Onun adını duyduğunda akLına ne gelio? hadi bakaLım Kolay geLSin..
                                                                                               Smiley Smiley
14 Şubat 2010, 13:52:09
SimdeN
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 14 Şubat 2010, 13:52:09 »

uyy o benim birtanemm her şeyimm tatlım bademimm çok sıcak sevecen sevimli çokkkkkkkkk seviyorum onuuu kelimeler yetmiyor senin hakkındaki düşüncelerimi söylemeyee tatlııı bademmmmmmm mcxxxxxxxxxxxxxxxx
14 Şubat 2010, 18:29:15
AmoRee
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 14 Şubat 2010, 18:29:15 »

uyy o benim birtanemm her şeyimm tatlım bademimm çok sıcak sevecen sevimli çokkkkkkkkk seviyorum onuuu kelimeler yetmiyor senin hakkındaki düşüncelerimi söylemeyee tatlııı bademmmmmmm mcxxxxxxxxxxxxxxxx

SimdeN:biLmiormki nerden başLasam..nerden dewam etsem..sonra nasl bitirsem..ßitirmeye yeterse tabi gücüm!..

en zor zamanımda sen wardın faLan demıorm artk!..çünkü ßunlar "senı","benı",: "ßizi" anLatmaya yetmicek,,çok kLişe LafLar!.. (,
...Hayatımda DostuM diyebiLeceğiM NadiR ki$iLerdensiN yüreğinin güzeLLiği Yüzüne vurmu$..HeRzaman yaNındaım MeLeimiN seviorum cook fıstıkıMı

Smiley Smiley
« Son Düzenleme: 14 Şubat 2010, 18:30:47 Gönderen: AmoRee » Logged
14 Şubat 2010, 18:42:53
Darp
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 14 Şubat 2010, 18:42:53 »

BiLemiyorum. ama BiLdigim Şu VaR (benim gibi süper biri)
14 Şubat 2010, 18:52:30
Darp
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 14 Şubat 2010, 18:52:30 »

Üstümde Simoş Var Onada yazam Gercek Samimiyetimle Diom Ruya DegiL gerceksin Simoş iyiki varsın.
14 Şubat 2010, 21:05:11
SimdeN
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 14 Şubat 2010, 21:05:11 »

Üstümde Simoş Var Onada yazam Gercek Samimiyetimle Diom Ruya DegiL gerceksin Simoş iyiki varsın.

çok tatlısın darp tşk edeirm sen de iyiki varsın canım arkadaşımm benimm Smiley Grin
14 Şubat 2010, 21:26:08
SimdeN
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 14 Şubat 2010, 21:26:08 »

SimdeN:biLmiormki nerden başLasam..nerden dewam etsem..sonra nasl bitirsem..ßitirmeye yeterse tabi gücüm!..

en zor zamanımda sen wardın faLan demıorm artk!..çünkü ßunlar "senı","benı",: "ßizi" anLatmaya yetmicek,,çok kLişe LafLar!.. (,
...Hayatımda DostuM diyebiLeceğiM NadiR ki$iLerdensiN yüreğinin güzeLLiği Yüzüne vurmu$..HeRzaman yaNındaım MeLeimiN seviorum cook fıstıkıMı

Smiley Smiley

CANIMMMMMMMMMMMM BEN DE SENİ ÇOKKK SEVİYORUMMM:) BIRAKMAM SENİ HİÇÇÇÇÇ MCXXXXX  Kiss Kiss Kiss
14 Şubat 2010, 23:51:20
banderas
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 14 Şubat 2010, 23:51:20 »

çok tatlısın darp tşk edeirm sen de iyiki varsın canım arkadaşımm benimm Smiley Grin
Angry  Angry  Angry  Angry
15 Şubat 2010, 01:45:40
AmoRee
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 15 Şubat 2010, 01:45:40 »

Angry  Angry  Angry  Angry

KıskaNaNLaR mı vaR  Roll Eyes Roll Eyes yol arkada$ımm benden kıskanmaz heralde galba sanırsam  Smiley
Sayfa: [1] |   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: